My-LocalAgenda


Pengumuman Kecil
29 Ogos, 2008, 11:36 pm
Filed under: Umum | Label: ,

Assalamulaikum,

Just sedikit info , yang menyaktakan bahawa aku telah bertambah serious dengan blogging . Walupun trend aku skrang ke arah micro-blogging.

Seperti yang telah di info melalui evolusi tag line , my-localagenda.com pada awalnya adalah personal journal yang menyentuh apa-saja isu yang terlintas dan menarik perhatian aku.

Tapi lately ,since aku rasa content dan kategori yang aku blog dah bertambah jelas , dan aku tak nak kesemua content tersbut pada satu blog shj , yang menyukarkan pembaca untuk mendapat info-info dr blog yg di tulis.

Dengan ini aku ‘speacilize’kan beberapa blog untuk konten-konten tertentu. ( Ini la best la bila blog di tempat free)

My-LocalAgenda.com (www.my-localagenda.com)

-mostly tentang perihal umum , dan isu-isu semasa negeri / negara. ( merangkap politik , dan isu-isu umum yang lain )

Perubahan tag seterusnya mungkin akan berlaku dari Agenda Apakah Ini? , kepada ‘Kearah Malaysia yang lebih Kompetitif’

My-localstore.com ( www.my-localstore.com)

my-localstore

my-localstore

-tempat cari makan dalam talian. e-store aku yang menjual beberapa produk . ( Msih dalam episod pengenalan , tapi sedang draft halatuju , branding , marketing dll ) .

Ada yang berminat nk jadi partner? 😉 , emel -me ( serious )

walaubagaimana pun , memang sah tak boleh challenge ebay @ lelong. Tapi kita tgklah setakat mana dia boleh pi ..

My-LocalBisnes ( www.mylocalbisnes.wordpress.com)

-artikel-artikel dalam blog ini berkisar mengenai bisnes dalam talian , konsep SOHO , serta teknik, motivasi juga tips-tips untuk urusniaga dalam talian.

Pendek kata laman ini , untuk tips bisnes dan kata sakti  ‘menambahkan pendapatan’ je.

My-LocalTechTalk (www.mylocaltechtalk.wordpress.com )

– blog ini akan memaparkan artikel-artikel yang berkisar tentang perkomputeran. Mungkin juga mengisarkan solusi-solusi perisian dan perkomputeran mudah untuk di gunapakai secara persendirian atau untuk organisasi anda dan juga isu teknikal  secara am yang lain.

MyLocalDIYManuals (www.my-localmanuals.blogspot.com )

-RnD pertama dengan menggunakan blogspot sebagai blog apps , sambil intai-intai perbezaan dengan wordpress.

-mostly artikel akan berkisar mengenai teknik dan tips untuk kerja-kerja DIY .

Contoh : panduan tukar tayar kereta untuk wanita di rumah  atau mungkin keadah pasang langsir di rumah . 🙂

Huuh , banyaknya blog nak kene maintan ? Ada masa ke ?

Insyaallah , masa akan di cari dan di curi untuk menulis .